----> Napred.BG - най-хубавите пожелания за имен ден <-----

Когато познаваме именника винаги може да се съобразим с неговите желания, мечти и бъдещи планове. Така няма как да сбъркаме какво да му пожелаем. Когато обаче не познаваме добре човека, към когото трябва да отправим пожелание, винаги можем да изпозлваме общоприети или предварително подготвени пожелания. Важно е да изберем нещо, което изразява най-точно това, което искаме да пожелаем.

Именният ден е много важен празник за хората, макар и леко подценяван в последно време. Наистина, празникът не е толкова важен, колкото да кажем рожденият ден или годишнината от сватбата, но въпреки всичко именният ден е един чудесен празник, носещ в себе си много положителна енергия. Всеки си върви с името и името предопределя съдбата на човека, казват често старите хора, а те обикновено не бъркат когато говорят такива неща.

Точно затова и казаните пожелания за имен ден са също толкова важни – те носят положителна или отрицателна енергия на хората. Освен това и са хубав повод за усмивки и шеги с човека, който празнува. Има едно важно условие обаче и то е всички казани пожелания за имен ден, да бъдат казани искрено и с емоция, а не просто така между другото.

желания за имен ден на Ивановден. Какво ще кажете за следното пожелание, което със сигурност няма да кажете на баща си, но пък върви идеално за някой приятел.

Пиян или залян, остани си истински Иван.

Ако пък наближава Петровден и е трябва да измислите пожелания за имен ден на приятеля си Петър, можете да използвате някое от старите пожелания за имен ден, с лека носталгия към отминалия комунистически строй и личността на Стефан Данаилов, а именно –

Петър, виждам те на всеки километър. Петър, знаем те, че си с най-големия диаметър. Действай мъдро и разумно, за да няма недоразумение климактериумно.

Това са различни и весели пожелания за имен ден, които влизат в графата леко шантави

---- пожелания за имен ден -----

Все пак, ако тези пожелания за имен ден ви се виждат твърде нетрадиционни, винаги можете да заложите и на класиката от типа на - “Да е живо и здраво името ти” или “Дано внуците ти носят твоето име” и така нататък.

Все пак, един важен съвет. Когато става дума за истински добре написани пожелания за имен ден, най-хубаво е да си го измислите сами. Да погледнете човека срещу вас и да видите какво точно пожелание за имен ден би му харесало. В крайна сметка, нали целта е да го зарадвате и накарате да се усмихне. А, само вие, с вашата оригиналност можете да направите това.

Подобно - Пожелания за рожден ден и оригинални подаръци.