----


Най-добрите сайтове с картички за имен ден!


----

Както правим на всеки празник, така и на имен ден ние подаряваме картички на своите близки и приятели, които празнуват. Те често са по-скоро добавка към подаръка, но също така чрез тях можем да пожелаем нещата, които искаме и да зарадваме празнуващия с красива картичка. Днес разнообразието от картички е толкова голямо, че човек може да изпита затруднения при избора на подходящата. В този случай трябва търпеливо да отсеем вариантите, които биха харесали на именника и след това да преценим, коя наистина ще му допадне най-много.

Когато избираме картичка за имен ден предпочитаме да заложим на някакъв закачлив текст или забавна картинка. Също така трябва да се съобразим и с предпочитанията на човека, за когото е предназначена картичката. Добре е да изберем любимия му цвят, предпочитано животинче или герой, който именника харесва. Когато обаче подаряваме картичка на някого, когото не познаваме добре, можем да заложим на семпла картичка с текст “Честит имен ден” и по този начин да избегнем недоразуменията и отново да направим жест, с който да отбележим празника.

В повечето случаи картичките за този повод имат само надпис и не винаги изразяват точно това, което искаме да пожелаем на именника. Затова винаги можем да запълним празната картичка с пожелания, които най-точно и ясно да изразяват това, което искаме да кажем на човека, който празнува.

Подобно - Картички за рожден ден и оригинални подаръци със стил